7. marraskuuta 2013

Askarrellen paskarrellen...

Tein viikonloppuna isälle isänpäiväkortin -ensimmäistä kertaa varmaan sitten alakoulun. Juhlapäivähän on tällä viikolla ja ajattelin, että kun kävin viime viikolla ostamassa joulukorttitarvikkeet niin minullahan on tarvikkeet valmiiksi jo isällekin.

  Olen monestikin nyt käynyt ostamassa kaikkea pois Tiimarista, kun siellä on konkkaanmenemisen takia varastojentyhjennys ja kaikki lähtee alennuksella. Jokaisen askartelijamielen kannattaa mennä sinne vielä kun on aikaa, sieltä tekee löytöjä joka kerta kun kaupan ovesta menee sisään!

  Tähän korttiin aikki mitä käytin löytyi kyllä tällä kertaa meiltä kotoa: korttipohja, kaksipuolista teippiä, nauhaa, tusseja ja koristesydämiä. Kortin sisälle tulostin kirjastosta isänpäivärunon (poimittu ja muokattu netistä, kuinka omaperäistä!)




 Tällainen siitä sitten tuli!


  Alkaa muutenkin tässä sormet syyhyämään, kun huomaan joulun olevan kohta! Kuten kerroin, olen ostanut joulukortteihin jo tarvikkeet, joten lisää itsetehtyjä kortteja tulee varmaan näkymään bloginkin sivuilla. Tipi tipi tip tap... joulutontut selkeesti kolkuttelevat jo mun ikkunoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Toivottavasti päivitykseni oli mielenkiintoinen ja herätti sinussa ajatuksia. Jaa ajatuksesi myös muille kommentoimalla tekstiäni! Pidetäänhän kommenttien sisältö kuitenkin asiallisena kaikkien sivun käyttäjien iloksi. Risuja ja ruusuja molempia saa (ja pitää) kuitenkin antaa!